Class Schedule

Start Time: Classes Instructor Duration
Tue March 14, 2017
07:00AM Hot Hatha Gwen 1 hour
10:30AM Hot Classic Patricia 1 hour 30 minutes
12:30PM Flow Yukiko 1 hour
05:30PM Hot Hatha Yukiko 1 hour
06:30PM Flow Ting Ting 1 hour
07:00PM Hot Classic Amy 1 hour 30 minutes
07:45PM Yin Yukiko 1 hour
Wed March 15, 2017
07:00AM Hot Cardio KC 1 hour
10:30AM Hot Classic Clarissa 1 hour 30 minutes
12:30PM Hot Fast Track Amy 1 hour
04:30PM Hot Flow Yukiko 1 hour
06:00PM Hot Classic Patricia 1 hour 30 minutes
06:30PM Hatha Ting Ting 1 hour
07:45PM Yin Ting Ting 1 hour
08:00PM Hot Hatha Yukiko 1 hour
Thu March 16, 2017
07:00AM Hot Flow Gwen 1 hour
10:30AM Hot Classic Patricia 1 hour 30 minutes
12:30PM Hatha Ting Ting 1 hour
05:30PM Hot Flow Yukiko 1 hour
06:30PM Flow Ting Ting 1 hour
07:00PM Hot Classic KC 1 hour 30 minutes
07:45PM Yin Ting Ting 1 hour
Fri March 17, 2017
07:00AM Hot Fast Track KC 1 hour
10:30AM Hot Classic Amy 1 hour 30 minutes
12:30PM Hot Cardio Amy 1 hour
04:30PM Hot Hatha Alma 1 hour
06:30PM Aroma Yoga Noraini 1 hour
06:30PM Hot Fast Track Amy 1 hour
Sat March 18, 2017
08:00AM Hatha Gwen 1 hour
09:00AM Hot Cardio Carrie 1 hour
10:30AM Parent & Child Yoga Treat Alma 45 minutes
10:30AM Hot Classic Amy 1 hour 30 minutes
10:30AM Yin Yukiko 1 hour
12:30PM Hatha Ting Ting 1 hour
12:30PM Hot Classic Jez 1 hour 30 minutes
02:00PM Upside Down Ting Ting 1 hour
Sun March 19, 2017
08:00AM Flow Yukiko 1 hour
09:00AM Hot Cardio KC 1 hour
10:30AM Hot Classic Teresa 1 hour 30 minutes
10:30AM Yin Yukiko 1 hour
12:00PM Hatha Yukiko 1 hour
12:30PM Hot Classic Teresa 1 hour 30 minutes
01:30PM Introduction to Port De Bras GUEST 1 hour 30 minutes
02:00PM Aroma Yoga Noraini 1 hour
Mon March 20, 2017
07:00AM Hot Fast Track Amy 1 hour
10:30AM Hot Classic Patricia 1 hour 30 minutes
12:30PM Hot Cardio Amy 1 hour
04:30PM Hot Hatha Alma 1 hour
06:00PM Hot Classic Amy 1 hour 30 minutes
06:30PM Flow Jessie 1 hour
07:00PM Meditation Level 1 Japadas 1 hour
07:45PM Hatha Jessie 1 hour
07:45PM Hot Cardio Carrie 1 hour